Contact

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten die HuidClinique biedt of hebt u vragen, kunt u via onderstaand e-mail contact met ons opnemen. Na het versturen van uw verzoek zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 033-277 35 34

Vestiging Amersfoort Blokzijlpark 27
3826 BN Amersfoort-Vathorst
Telefoonnummer 033-2773534
06-23450728
   
Vestiging Utrecht Andesdreef 7
3563 GA Utrecht
Telefoonnummer 030-2901262
   
Email info@huidclinique.nl

Openingstijden

De praktijk is hele week op afspraak geopend.

Routebeschrijving

HuidClinique is gevestigd in Amersfoort. De Praktijk bevindt zich op de begane grond van één van de 4 woontorens in de nieuwbouwwijk De Laak in Amersfoort - Vathorst. HuidClinique ligt in de directe nabijheid van winkelcentrum Vathorst en het NS station Amersfoort-Vathorst.

Hoe is de praktijk bereikbaar?

Met de auto
HuidClinique bereikbaar vanuit de randstad en vanuit het oosten bereikbaar via de afslag “IKEA” aan de A1. Volg de rondweg Valutaboulevard - Bergenboulevard - Laakboulevard richting winkelcentrum Vathorst. Neem de 3e afslag op de laatste rotonde (No. 8) voor het spoor. Vanuit het noorden is HuidClinique bereikbaar via de afslag Amersfoort - Vathorst op de A28. Volg de verbindingsweg en sla bij de eerste stoplichten rechts af (negeer het bord doodlopende weg). Derde afslag rechts. Over de brug meteen links en eerste afslag rechts. HuidClinique ligt tegenover de bibliotheek en het winkelcentrum in Vathorst op loopafstand van 2 minuten. Zowel op de parkeerplaats van dit winkelcentrum als aan Blokzijlpark en Enkhuizerstraat is gratis parkeergelegenheid voor de auto.

Met de trein
HuidClinique bereikbaar vanaf NS-station Amersfoort Vathorst. De NS-Stoptrein 5600 verbind Utrecht Centraal - Amersfoort - Amersfoort Vathorst - Zwolle. NS-Sprinter 5800 verbind Amsterdam Centraal - Hilversum - Amersfoort Vathorst. HuidClinique is gelegen op 6 minuten loopafstand vanaf NS-station Vathorst in Amersfoort.

Met de bus
Buslijn 3 rijdt tussen station Amersfoort centraal en Amersfoort Station Vathorst. Buslijn 5 rijdt vanaf Busstation Station Amersfoort - Schothorst - Emiclaer naar Vathorst. Vanaf de halte Station Vathorst is de loopafstand naar HuidClinique 6 minuten.

Maak nu een of bel ons:
KP NVH Zorgkaart

Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici