Beauty behandelingen
Beauty behandelingen

Alternatief voor liposuctie behandelingen in Amersfoort

VelaShape

Wie geen gebruik wil maken van Liposuctie kan in Huidclinique behandeld  worden door VelaShape. Het is een van de weinig FDA goedgekeurde technieken een label voor consumentenbescherming, voor het behandelen van cellulitis en het bekomen van centimeterverlies en huidverstrakking. Onafhankelijke en klinische studies bevestigen dat met VelaShape de best mogelijke resultaten behaald kunnen worden.

VelaShape is een unieke drievoudige behandeling tegen onder andere lokale vetophopingen en cellulitis. Een methode die de huidconditie verbetert en een stevige contouring op gang brengt. Dus zonder drastische ingrepen, zonder injecties of incisies, dus non-invasief, maar wel effectief.
Deze professionele techniek combineert licht, radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. VelaShape is geschikt voor mannen en vrouwen, is veilig en absoluut pijnloos en werkt heel gericht met een individueel, natuurlijk resultaat.

Cyrolipolyse (vetbevriezing)

Plaatseling reductive van vetcellen door middel van kou verkorte behandeltijd geen downtime.

CLATUU Cryolipolyse
CLATUU freezing fat away

Wat is cryolipolyse?
Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeltechniek voor plaatselijke reductive van vetcellen door koeling.

Hoe lang duurt een behandeling?
Gemiddeld duurt een behandeling een uur, dit hangt af van het deel behandeld wordt en het behandelgebied. Tijdens de behandeling is het toegestaan om een boek te lezen of lekker te relaxen. Ook is het mogelijk om een combinatiebehandeling toe te passen.

Wat kan ik verwachten/ voelen tijdens een behandeling?
U kunt een beetje pijn, kramp, tintelingen en kou ervaren wanneer de behandeling begint. Dit gevoel verdwijnt naarmate het weefsel van het lichaam intens wordt gekoeld.

Zijn er bijwerkingen?
Na de behandeling kan het behandelgebied een beetje gekneusd aanvoelen. Bij sommige mensen kan er een blauwe plek ontstaan of roodheid van de huid in het behandelgebied. Dit kan even aanhouden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Enkele weken na de Clatuu behandeling kunt u veranderingen waarnemen, optimal resultaat wordt bereikt na 1 tot 2 maanden. Na 4 weken kunt u beslissen of u een aanvullende behandeling nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Een aanvullende behandeling na 2 maanden zal het resultaat versterken.

Voorzorgsmaatregelen voor en na de behandeling
Clienten die zwanger zijn, gevoeligheid voor kou hebben, een huidaandoening hebben, lijden aan een auto-immuun ziekte etc. zullen niet voor de behandeling in aanmerking komen. Bij allergieen, gebruik van medicijnen en/of andere aandoeningen is het raadzaam om vooraf met een arts te bespreken of een behandeling is toegestaan.

Maak nu een of bel ons
KP NVH Zorgkaart

Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici