Huidverbetering

Een slappe huid, striae of oneffenheden kunnen u behoorlijk onzeker maken. Misschien heeft u zelfs wel eens gedacht aan een facelift of een andere cosmetische ingreep. Maar het is ook heel begrijpelijk dat u dat wel een grote stap vindt. In dat geval kan een laserbehandeling iets voor u zijn. Een laagdrempelige, maar zeer effectieve behandeling tegen verschillende huidproblemen.

huidverbetering

Huidverstrakking met laser

Een laserbehandeling kan werken als een facelift zonder chirurgie. Hierbij zetten we de laser in als vorm van natuurlijke contourverbetering. De tekenen van huidveroudering op uw huid behandelen we effectief zonder chirurgisch ingrijpen. Hierbij maken we gebruik van Youlaser MT, de eerste laser die dit mogelijk maakt. Deze unieke laser combineert CO2 ablatieve en GaAs niet-ablatieve lasers in één toestel.

Striae/zwangerschapsstrepen verwijderen

Striae of zwangerschapsstrepen kunnen ook erg storend zijn. Deze striemen kunnen sterk verminderen wanneer we moderne lasertechnieken inzetten. Youlaser MT is de eerste laser die dit mogelijk maakt.

Andere indicaties

Ook bij andere huidklachten kan een laserbehandeling effectief zijn. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van:

  • Acne
  • Pigmentafwijkingen
  • Vaatafwijkingen
  • Hydradenitis suprativa
  • Huidveroudering

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!