Huidverbetering

Een slappe huid, striae of oneffenheden kunnen u behoorlijk onzeker maken. Misschien heeft u zelfs wel eens gedacht aan een facelift of een andere cosmetische ingreep. Maar het is ook heel begrijpelijk dat u dat wel een grote stap vindt. In dat geval kan een laserbehandeling iets voor u zijn. Een laagdrempelige, maar zeer effectieve behandeling tegen verschillende huidproblemen.

huidverbetering

Huidverstrakking met laser

Een laserbehandeling kan werken als een facelift zonder chirurgie. Hierbij zetten we de laser in als vorm van natuurlijke contourverbetering. De tekenen van huidveroudering op uw huid behandelen we effectief zonder chirurgisch ingrijpen. Hierbij maken we gebruik van Youlaser MT, de eerste laser die dit mogelijk maakt. Deze unieke laser combineert CO2 ablatieve en GaAs niet-ablatieve lasers in één toestel.

Striae/zwangerschapsstrepen verwijderen

Striae of zwangerschapsstrepen kunnen ook erg storend zijn. Deze striemen kunnen sterk verminderen wanneer we moderne lasertechnieken inzetten. Youlaser MT is de eerste laser die dit mogelijk maakt.

Andere indicaties

Ook bij andere huidklachten kan een laserbehandeling effectief zijn. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van:

  • Acne
  • Pigmentafwijkingen
  • Vaatafwijkingen
  • Hydradenitis suprativa
  • Huidveroudering

Ervaringen

Ik ben al 13 jaar vaste klant van de HuidClinique in Amersfoort. Daar word ik altijd vakkundig door Maryam en haar collega’s geholpen. Voor mij bestaat er geen betere. Ook ga ik altijd heel enthousiast de deur uit, dus dat wil een heleboel zeggen.

- Wilma Ordelman

Ben al jaren klant bij HuidClinique. Maryam en haar team zijn uitstekend: altijd goed luisteren en goed advies geven. Ze zijn vakkundig en met ervaring en vooral aardig. Administratieve kant werkt bij hun ook perfect. Dank jullie wel.

- Ellie

Sinds ca. 2 jaar zijn mijn dochter en ik klant bij de Huidclinique. In eerste instantie zijn we bij de Huidclinique terecht gekomen voor mijn dochter (gezichtsbehandelingen). Zelf ben ik inmiddels ook klant geworden! De dames (zowel op de locatie Amersfoort als Utrecht) zijn heel professioneel en servicegericht en staan altijd klaar voor een eerlijk advies. We bevelen de Huidclinique aan iedereen aan!

- Konstantina

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!