CO2-laser

Toen u nog jong was, was een egale en strakke huid vanzelfsprekend. Maar bij het ouder worden vallen de rimpels, fijne lijntjes en andere oneffenheden in het gezicht steeds meer op. Met de CO2-laser kan huidveroudering succesvol aangepakt worden.

CO2-laser

Huidlaag verdampen

Hoe werkt de fractionele CO2-laser? Simpel gezegd verdampt de laser een huidlaagje. In dat laagje kunnen zich bijvoorbeeld rimpels, pigmentvlekken, grove poriën of acnelittekens bevinden. Het binnendringen van de laserstraal tot diep in de dermis (lederhuid) zorgt er ook voor dat de fibroblasten in de huid de aanmaak van nieuw collageen stimuleren. De huid vernieuwt zich vervolgens aan de oppervlakte, waardoor de huid strakker en gladder wordt.

Natuurlijke uitstraling

Het grote voordeel van de CO2-laser is dat u met deze methode chirurgie of injectables voorkomt. Door de laserbehandeling behoudt u uw natuurlijke uitstraling. Al na één behandeling krijgt uw huid een mooie glans en is die gladder, voller, veerkrachtiger en verjongd. Afhankelijk van de diepte van het huidprobleem zijn een of meerdere behandelingen nodig. Al enkele dagen na een behandeling is de huid hersteld. Deze methode is zeer effectief en helemaal veilig.

Aan te pakken huidproblemen

Met de CO2-laser kunnen de volgende huidproblemen succesvol worden aangepakt:

  • (acne)littekens
  • fijne lijntjes
  • rimpels
  • grove poriën
  • pigmentvlekken
  • ouderdomswratten
  • xanthelasma
  • fibromen

Expert in huidverbetering

HuidClinique is een expert in het verbeteren van de huid. Welk huidprobleem u ook heeft, we kunnen u de modernste oplossingen aanbieden. Zo kunnen we gebruikmaken van verschillende lasers om schitterende resultaten te bereiken. 

Ervaringen

Ik ben al 13 jaar vaste klant van de HuidClinique in Amersfoort. Daar word ik altijd vakkundig door Maryam en haar collega’s geholpen. Voor mij bestaat er geen betere. Ook ga ik altijd heel enthousiast de deur uit, dus dat wil een heleboel zeggen.

- Wilma Ordelman

Ben al jaren klant bij HuidClinique. Maryam en haar team zijn uitstekend: altijd goed luisteren en goed advies geven. Ze zijn vakkundig en met ervaring en vooral aardig. Administratieve kant werkt bij hun ook perfect. Dank jullie wel.

- Ellie

Sinds ca. 2 jaar zijn mijn dochter en ik klant bij de Huidclinique. In eerste instantie zijn we bij de Huidclinique terecht gekomen voor mijn dochter (gezichtsbehandelingen). Zelf ben ik inmiddels ook klant geworden! De dames (zowel op de locatie Amersfoort als Utrecht) zijn heel professioneel en servicegericht en staan altijd klaar voor een eerlijk advies. We bevelen de Huidclinique aan iedereen aan!

- Konstantina

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!