Laserontharen

Overmatige haargroei kan ontzettend storend zijn. U kunt zich er gefrustreerd of onzeker door voelen. En wat is er nu lekkerder dan heerlijk gladde armen, benen of oksels? Of misschien heeft u overmatige haargroei tussen uw wenkbrauwen en wilt u af van die strenge blik. Laserontharing of elektrische ontharing is hierbij een zeer effectieve oplossing.

ontharing

Definitieve laserontharing

HuidClinique werkt met de Thunderlaser. Deze laser is in 2018 uitgeroepen tot de beste laser van Europa! Dé oplossing tegen overmatige en ongewenste haargroei is ontharen met de laser. Overmatige haargroei kan vervelend zijn, vooral op plekken waar die duidelijk zichtbaar is. Met laserontharen worden de haarwortels vernietigd. De laser heeft een golflengte van 755 en/of 1064 nanometer. De golflengte van de laser is belangrijk, omdat deze geabsorbeerd wordt door het pigment in de haarwortels. Met de mooie combinatie van koude lucht wordt de behandeling op een verantwoorde en pijnloze manier uitgevoerd. 

Elektrisch ontharen

Heeft u last van witte/blonde/grijze haren? Dan weten wij er wel raad mee! Middels elektrisch ontharen kunnen wij per haar de wortel vernietigen. Deze eeuwenoude methode is er om de ongewenste haren te verwijderen.

Definitief ontharen bij HuidClinique

HuidClinique is een expert in het verbeteren van de huid. Welk huidprobleem u ook heeft, we kunnen u de modernste oplossingen aanbieden. Zo kunnen we gebruikmaken van verschillende lasers om schitterende resultaten te bereiken. 

Ervaringen

Ik ben al 13 jaar vaste klant van de HuidClinique in Amersfoort. Daar word ik altijd vakkundig door Maryam en haar collega’s geholpen. Voor mij bestaat er geen betere. Ook ga ik altijd heel enthousiast de deur uit, dus dat wil een heleboel zeggen.

- Wilma Ordelman

Ben al jaren klant bij HuidClinique. Maryam en haar team zijn uitstekend: altijd goed luisteren en goed advies geven. Ze zijn vakkundig en met ervaring en vooral aardig. Administratieve kant werkt bij hun ook perfect. Dank jullie wel.

- Ellie

Sinds ca. 2 jaar zijn mijn dochter en ik klant bij de Huidclinique. In eerste instantie zijn we bij de Huidclinique terecht gekomen voor mijn dochter (gezichtsbehandelingen). Zelf ben ik inmiddels ook klant geworden! De dames (zowel op de locatie Amersfoort als Utrecht) zijn heel professioneel en servicegericht en staan altijd klaar voor een eerlijk advies. We bevelen de Huidclinique aan iedereen aan!

- Konstantina

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!