Cryolipolyse

Hardnekkig vet effectief verminderen en een mooiere contour krijgen? Dan kunnen we ook cryolipolyse inzetten. Bij HuidClinique kunnen we de CLATUU Cryolipolyse en de CLATUU Freezing Fat Away gebruiken.

cryolypolise

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeltechniek voor plaatselijke vermindering van vetcellen door koeling. Hieronder beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Gemiddeld duurt een behandeling een uur. De duur van de behandeling hangt af van het lichaamsdeel dat behandeld wordt en de grootte van het behandelgebied. Tijdens de behandeling is het toegestaan om een boek te lezen of lekker te relaxen. Ook is het mogelijk om een combinatiebehandeling toe te passen.

Deze professionele techniek combineert licht, radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. VelaShape is geschikt voor mannen en vrouwen, is veilig en absoluut pijnloos en werkt heel gericht met een individueel, natuurlijk resultaat.

Wat kan ik verwachten/voelen tijdens een behandeling?

U kunt een beetje pijn, kramp, tintelingen en kou ervaren wanneer de behandeling begint. Dit gevoel verdwijnt naarmate het weefsel van het lichaam intens wordt gekoeld.

Zijn er bijwerkingen?

Na de behandeling kan het behandelgebied een beetje gekneusd aanvoelen. Bij sommige mensen kan er een blauwe plek ontstaan of roodheid van de huid. Dit kan even aanhouden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Enkele weken na de CLATUU-behandeling kunt u veranderingen waarnemen. Na één tot twee maanden is het optimale resultaat bereikt. Na vier weken kunt u beslissen of u een aanvullende behandeling nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Een aanvullende behandeling na twee maanden zal het resultaat versterken.

Voorzorgsmaatregelen voor en na de behandeling

Cliënten die zwanger zijn, gevoeligheid voor kou hebben, een huidaandoening hebben, lijden aan een auto-immuun ziekte et cetera zullen niet voor de behandeling in aanmerking komen. Bij allergieën, gebruik van medicijnen en/of andere aandoeningen is het raadzaam om vooraf met een arts te bespreken of een behandeling is toegestaan.

Ervaringen

Ik ben al 13 jaar vaste klant van de HuidClinique in Amersfoort. Daar word ik altijd vakkundig door Maryam en haar collega’s geholpen. Voor mij bestaat er geen betere. Ook ga ik altijd heel enthousiast de deur uit, dus dat wil een heleboel zeggen.

- Wilma Ordelman

Ben al jaren klant bij HuidClinique. Maryam en haar team zijn uitstekend: altijd goed luisteren en goed advies geven. Ze zijn vakkundig en met ervaring en vooral aardig. Administratieve kant werkt bij hun ook perfect. Dank jullie wel.

- Ellie

Sinds ca. 2 jaar zijn mijn dochter en ik klant bij de Huidclinique. In eerste instantie zijn we bij de Huidclinique terecht gekomen voor mijn dochter (gezichtsbehandelingen). Zelf ben ik inmiddels ook klant geworden! De dames (zowel op de locatie Amersfoort als Utrecht) zijn heel professioneel en servicegericht en staan altijd klaar voor een eerlijk advies. We bevelen de Huidclinique aan iedereen aan!

- Konstantina

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!