Littekentherapie

De huid is een wonderlijk orgaan. Wanneer het beschadigt, kan het zichzelf snel en effectief genezen. Maar bij grotere wonden of beschadigingen kunt u een litteken oplopen. U kunt de huid een handje helpen bij het herstel en littekens zichtbaar verminderen met de juiste behandeling.

Wat is een litteken?

Een litteken bestaat uit verschrompeld bindweefsel op een plaats waar dit een wond heeft moeten overbruggen. Als het bindweefsel te veel schrompelt, kan er een verkorting in de huid ontstaan. Vaak is dit erg ontsierend. Bovendien kan het zorgen voor bewegingsbeperkingen.

Littekencorrectie

Littekencorrectiebehandelingen komen steeds vaker voor bij HuidClinique. Veel van onze cliënten accepteren deze vervelende huidbeschadigingen simpelweg niet meer.

HuidClinique behandelt tekenen van matige of ernstige littekens effectief zonder chirurgisch ingrijpen. Youlaser MT is de eerste en unieke laser die dit mogelijk maakt, doordat het CO2 ablatieve en GaAs niet-ablatieve lasers in één toestel combineert.

Andere behandelmogelijkheden bij littekens

We kunnen verschillende andere behandelmethoden inzetten:

  • Littekenmassage
  • Microdermabrasie
  • Chemische peeling
  • Oedeemtherapie

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!