HuidClinique, praktijk voor huid, laser en oedeem therapie

Per 1 September 2011 is de HuidClinique praktijk voor Laser, Medisch en Beauty center geopend in Amersfoort-Vathorst!

Mijn naam is Maryam Hajfathalian. Inmiddels ben ik al jarenlang werkzaam als huid-, laser-, manuele- en oedeemtherapeut. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de klinieken in Utrecht en Arnhem in nauwe samenwerking met dermatologen. HuidClinique huidtherapie heeft veel ervaring in het behandelen van verschillende huidproblemen. Naast therapieen beschikken we over geavanceerde behandelapparaten om specifieke huidproblemen effectief te kunnen behandelen. Ik heet u van harte welkom bij HuidClinique.

Visie

HuidClinique is een paramedisch behandelpraktijk. Op het gebied van huid, laser en oedeemtherapie adviseert de huidtherapeut u op persoonlijke, zorgvuldige en professionele wijze in de behandeling van een huidaandoening en de verzorging van de aangedane huid. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een voorsprong in kennis en ervaring op het gebied van laserbehandelingen en huidverzorging. In overleg met u en uw arts zal naar een passende behandeling worden gezocht.

Kwaliteit

Als huidtherapeut stel ik hoge eisen aan kwaliteit. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en wet Big geregistreerd. Tevens volg ik bijscholingen en woon congressen bij om up-to-date te blijven binnen mijn vakgebied.

Consult

Een eerste consult is informatief en vrijblijvend. Voor dit consult worden u dus geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult zullen uw wensen en de behandeling’s mogelijkheden uitgebreid besproken worden. De huidtherapeute stelt samen met u het behandelplan op dat het beste bij u past.

Maak nu een of bel ons:
KP NVH Zorgkaart

Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici